Новорічний турнір з настільного тенісу

Десятого січня 2018 року у приміщенні Липецького сільського будинку культури відбувся Новорічний турнір з настільного тенісу серед юнаків та дівчат 2000 року народження й молодше. У змаганнях взяли участь 5 юнаків і 3 дівчини.

Переможцем серед юнаків став Бадалов Орхан, учень Русько-Тишківської ЗОШ ,який не програв жодної зустрічі. На другому місці — учень Глибоківської ЗОШ Осичев Денис, а на третьому Маньковський Андрій — учень Слобожанської ЗОШ І-ІІІ ст.
Серед дівчать перемогу святкувала Ольга Мальцева, учениця Русько-Тишківської ЗОШ, на другому місці — Будніченко Валерія (Липецька ЗОШ І-ІІІ ст. імені П.В.Щепкіна), на третьому — Гафіч Єлизавета (Слобожанська ЗОШ).

Турнір проходив за підтримки Липецької ДЮСШ, директора Липецького сільського будинку культури Устименка В.Б. На нагородження завітав Липецький сільський голова Федоренко О.І., який привітав переможців та учасників змагань та подарував солодощі. Вітаємо всіх з новорічними святами, бажаємо гарного настрою та нових спортивних звитяг.

/Files/images/IMG_0090[1].JPG

Кiлькiсть переглядiв: 234