Кубок пам’яті Юрія Тарасова з футболу

Напередодні, 6-7 жовтня на головному стадіоні с. Липці відбувся турнір з футболу, присвячений колишньому гравцеві ФК «Металіст» (Харків) Юрію Тарасову.

У перший день відбулися змагання серед юнаків не старше 2001 року народження. У цьому відбірковому етапі взяли участь 5 команд, які були розділені на 2 групи:

І група — ФК «Липці», «Факел» (Циркуни), «Маяк» (Глибоке); ІІ група — «Старт» (Веселе) та «СТЕП» (Руські Тишки).

У матчі за ІІІ місце в турнірі зустрічалися команди «Старт» та «Факел». Основний час гри закінчився за нічийного рахунку —0:0, а в серії післяматчевих пенальті перемогли футболісти «Факела» — 5:4.
Фінальний матч за рішенням організаторів турніру відбувався наступного дня. За першість сперечалися «Маяк» (Глибоке) та «СТЕП» (Руські Тишки). Із рахунком 1:0 перемогли юні футболісти з Руських Тишків. Кращих футболістів відзначили медалями від Харківської районної федерації футболу, призери отримали грамоти, а переможці — пам’ятний кубок від Харківського районного спортивного клубу (голова Сергієнко Н.А.).

Цього ж дня відбулися фінальні змагання Кубку Ю.Тарасова серед дорослих команд. За результатами матчів місця розподілилися наступним чином:

І місце — «Олександр» (Липці)

ІІ місце — «Факел» (Кутузівка)

ІІІ місце — «Маршал» (Лук’янці)

IV місце — «Стріла» (Стрілече).
Окрасою заходу стала гра між командами ветеранів Липець і Циркунів.

Основний час гри закінчився з рахунком 3:3, а в серїї пенальті перемогу святкували липчани.

Усіх гравців ветеранських команд нагородили медалями голова Харківської районної федерації футболу Юрій Кудіков. Були на святі й почесні гості: Цупіло О.А. перший заступник голови Харківської районної ради та Подорожній О.М., депутат Харківської районної ради.
Висловлюємо вдячність за допомогу в організації турніру головам місцевих рад Липець Олександру Федоренку, Глибокого — Юрію Кудікову та Лук’янців Валерію Вєндіну. Бажаємо подальших спортивних успіхів.

/Files/images/чу3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 131